Akademisyenanne Sehnazece canim biz de ocak basiyiz. 14+3. Seninki tam aralik sonu gibi olcak. Allah kismet ederse
queennn merhaba herkese ben de yeni öğrendim 5 haftadayım muhtemelen ocak gibi doğacak 🥰sizde de ağrı oluyor mu doktorum yerleşme ağrısı demişti bu hafta tekrar gideceğim bakalım :) hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :)
Eylem1708 Bir hafta önce acıkıyor dum midem kazıyordu şimdi hiç bisi yemek istemiyorum sofra kuruyorum tiksinip kalkıyorum sizlerde nasıl durumlar
Afra34 Eylem1708 ooo felaket yemek yemeden kalkıyorum gün boyu Su meyve kuruyemiş başka birşey gitmiyor 😔zamanla geçecek inşallah 🤲🏻
Siriiinn Koku aaa aramızda bi gün var , biz keseyi Cuma günü gördük çok şükür Salı günü kalp atışı için gideceğiz
Curlymom Merhaba, yeni üye oldum.4+5 teyim.Cumartesi hcg değerim 20,95 çıktı daha çok yeni çarşamba doktora gidicem.Evde yaptığım test silik çıkmıştı ama hcg değerim hamilesin diyor bakalım inşallah🙏🙏
Sbldgn Afra34 neye göre hesaplıyosunuz benim 11 hafta bugun ocak sonu gibi görünüyor o nasıl oluyo :))
mutlu__son1209 Ben 7+0 ım 29 Aralık diyo ama benim geç döllenme büyük ihtimal ocağı bulur erken dğgum olmazsa Ocak istiyorım zaten
Adimadim Mide bulantilariniz kacinci haftada basladi bende hicbir belirti yok yorgunluk disinda hanimlar
Annelik61 Benimde Ocak sonu Aralık başı tahminen Doğumum inşAllah Yarın devlete gidicez Perşembe özele 😊 5 haftalığım daha Bi hamilelik belirtim yoktu ama bugün çok halsizdim ve turşuyla erik aşırı yiyorum 😊
Alewww Koku 6 haftalıkken kalp atışı başlıyor die biliorum ben 7. Haftada gittim kalp atışını dinledik