sevgitekes Biryabanci1 bilmiyorum bakalım iki kere erkek demisti bir kere kıza benzetti cuma yine gidicem 16+3 oluyoruz inş kesinleşir gösterir bebek
sevgitekes Sedaaydin çok erken banada 9+4 te bir ihtimal erkek 11+3 te erkek pipisini gördüm demişti 15+3 te gittim kıza benzetti kesin mi dedim herkes merak ediyo sustu haftaya cuma gel bakalım dedi cumayi bekliyorum inş gösterir bebek çok hareketli bacak arasını yakalayamadı
Rabia2019 Gulgulcan ben de en başından beri kız hissediyordum ve doktor erkek dedi büyük şok yaşadım😂😂😂
Hcrshra Biryabanci1 Selam 20. Haftadan 😊 bebişimiz erkek, ekşi yada tatlı yiyorum diyemem ben hiçbişey yiyemiyorum 😊 son gaz devam kusmalara malesef, 5 yaşındada bir kızım var ondada aynıydım ne mutlu aşeren annelere yerimede yeyin 😉
Biryabanci1 Hcrshra Gerçekten baya sürmüş Rabbim yardımcınız olsun çok zor insan özlüyor yemek yemeyi 🤷🏼♀️🥺
Leylaa76 Benimde kızım olcak inşAllah çok tuzlu yiyordum ama canım arada bir çilek çekiyordu ve şeker cok istiyordumm
Elifinannesii Ben iki oğlumda da kavanoz kavanoz turşuları gömmüştüm, şimdi genelde tatlı yiyorum kızım olacak inş☺️