etugce Biryabanci1 evet, malesef ücretli idi test ben biraz pimpirikli olduğum için tüm kromozomları tarama istedim ondan oldukça yüksek ödedik
Gulgulcan Biryabanci1 sağlıklı olsun insallah canım zaman çabuk geçiyor bi bakmışsın öğrenmişsin cinsiyete kadar insan çok sabırsız oluyor gerçekten
Pamuk34 Biryabanci1 20+4 olduk canim tatlidan tiksindim etten tiksindim asiri bas agrisi yasadim ilk zamanlar visne suyu cigkofte eksi seyler istedim hep erkek bekliyoruz nasipse 💕
Pamuk34 Tgc_ozmun 😨 tek doktor mu erkek dedi hep baska baska doktorlara gittiniz mi acaba 🙈 pipi gostermediler mi bide ben cok saskinim erken hafta degil nasil boyle hata yapiyolar ya
Tgc_ozmun Pamuk34 kendi doktorum en basından beri erkek demişti fakat detaylı ultrason için gittiğim yer %100 kız oldugunu söyle ve artık benim kendi doktorumda kız diyor :)
Lovelies Biryabanci1 22 haftamdayım sırtımda cok aşıırı sivilcelenme cıkmaya başladı ilk gün ekşi aşeriyodum sonra tatlıya döndüm tatlı ekşi karışık gitmeye başladım:) cinsiyetimiz de kız :)
Lovelies Biryabanci1 evet duyunca biraz tuafa gidiyor ekşi tatlı yemek ama kız belli ediyor yanlardan birde artan sivilcelerden :) bence herkesde farklı diye biliyorum ben rüyamda hep dogum yaptıgımı gördüm ama bebegi hiç göremedim bi gece uyumadan önce kendi kendime sordum kızmı erkekmi diye rüyamdada anne ben kızım dedi eşimde kız gördü rüyasında :) rüyalarlada alakalımıdr bilemem ama 2 farklı doktora gidiyorum 2 side kız dedi
Pamuk34 Biryabanci1 ben etli pilav gordum dugundeydim hatta yedim anlami erkek evlatmis oylede oldu 😂
Pamuk34 Tgc_ozmun anladim Hayirlisi canim ya bende emin olamadim burdaki yorumlar degisenler falan 4 ayri ozele gittim degisik degisik haftalarda 4 Ozelde direk erkek dedi renklide gordum Emin oldum artik😂 ama Detaylidan once bende yinede acaba diyorum 😂
etugce Biryabanci1 biz amerikayı seçtik avrupa ve türkiye daha ucuz sadecd 4 çiftkromozoma bakıyorlar 2000-2500e nifty yapılıyor amerikada da 4 çift kromozom 3000, 46 kromozom istersen 3400dü ama biz yaptırdığımızda dolar biraz daha uygundu. Dolara bağlı yükseliyormuş fiyatlar
Biryabanci1 Lovelies Gerçekten.. Ne güzel cevap verdiyse ☺️ Benim güzelleştiğimi söylüyolar 🤷🏼♀️ bilmiyorum artık ☺️
Tgc_ozmun Pamuk34 burda okuduğum kadarıyla 35. Hafta netleşen bile var, hayırlısı sağlık olsunlar da :)
Lovelies Biryabanci1 erkek te anne daha güzelleşirmiş kızda ise annenin güzeligini alır diyolarmış pek bilemem ama haytm boyunca görmedigim sivlcelerle karşılaştım 🤔😁