Arzumurkmez 25+2 son 103 gün🥰 kızlar bugün doktora gittim şu an makat gelişi pozisyonunda dedi. Bide 778 grammış. Sizinkiler ne durumda
Brvnky Arzumurkmez merhabalar sizinle ayniyiz bende 25+2 deyim. Bende de erken doğum riski var ne yazık ki 😞 4 gün önce hastaneye gittim 713 Gr dı benim bebeğim de. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Findk9227 Bizde 25+5 olduk son 100 24 haftalıkken 600 gr di kızımız olacak Allah nasip ederse ne tür şikayetleriniz var kızlar bel sırt ağrısı karın kasik ağrısı vs oluyo bende normal mi sizce bide bebek bazen toplanıp sertleşiyor 🤔
Alyaeliz Findk9227 bendede aynı durum var kasıklarımda hissediyorum yorgunum sürekli belim cok agrıyor
o6__8o Findk9227 bebek bendede toplasip sertlesiyor .ama gunumuz arttikca daha cok kasilip oyle olucakmis. Normalmis yani. Bende oyle kendini itme yada iyice asagida gibi degil normal yani. Strese girmeyelim.bence :))
Findk9227 Arzumurkmez ya benim dün akşamdan var böyle arada bi girip gidiyor sıklığı düzensiz ama dünden beri var endiselendirdi biraz
Findk9227 Arzumurkmez inşallah önemli bi şey değildir ayhh nasıl geçecek zaman her şeyi kafama takıyorum