Rbs111 Kızlar bugün ikili yaptı doktorum ense kalınlığı 1,3 çıktı sata göre 11+5 , ultrasona göre 12 haftalık gebeyim sizce normal mi bide kan aldılar haftaya Pazartesi çıkacakmış ama . Doktor birşey demedi bende sormadım kağıtta gördüm sadece. Ne olduğunu bile yeni öğrendim https://i.hizliresim.com/MVNyzM.jpg
Ps15 Rbs111 Ben de 13 haftalıkken bakıldı 3 ve üzeri olmasını istemiyoruz dedi doktorum burun kemiğini de görünce ultrasonda her şey yolunda dedi sonra ikili test için kan verdim.
Cananurunn Rbs111 canım benim demek istediğim doktor bir şey ssöylemedi sen neden sormadın onu demek istedim
Mutlubebegim Rbs111 ense kalınlıgı normal ama kandegerlerinede bir hafta içinde bakacak dr. Ozaman risk degerlerini tammaiyle ögrenmiş olacaksın. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş
Rbs111 Cananurunn yazdığımı bir daha okumamışsınız ama bu sorunuzun cevabı yukarda. Yine de tekrar edeyim ne olduğunu bile bilmiyordum kağıttaki terimleri araştırırken öğrendim doktorda o kağııdı doldurdu kan aldırmaya gönderdi sormadım söylemedi
Ps15 Rbs111 Ölçmüyor canım burun kemiği oluşmuş mu diye bakıyor senin de ultrasonunda her şey normal olduğu için direkt kan vermeye göndermiş bence nazal kemik görünmüş seninkinde de formda öyle görünüyor😊