1glshcvz Merhaba kızlar dalin nasıl bir marka sizce bu ürüne bir bakarmısınız https://www.kirmizisepet.com/urun/dalin-bebek-bakim-cantasi?gclid=CjwKCAjwq-TmBRBdEiwAaO1enyJnlKPnhjrI_l2Iad7qGd3i88xYDnL523-k6qn-WnKxUkQI7niWehoCl1IQAvD_BwE yada bunun dışunda önereceğiniz varsa bu tarz setler yada markalar
MelekAnnesi52 1glshcvz Bir kaç sene öncesinde tüm akrabalar dalin kullanırdı 😊 hala da kullananlar var ama ne bileyim yeni bir çok marka çıktı şimdi çok tercih edilmiyor canım
Kceyhan 1glshcvz babe nin şampuanını almış Ablam bana çok öneren var hiç katkısı yokmuş daha kullanmadık ama setleri çok ucuk nette ayrıca sebamed yağ ve şampuan aldık biz ikili set onları da öneriyorlar .
izelrzgr 1glshcvz dalinin sadece yenidoğan ıslak mendili öneriliyor birde granül sabun kıyafetler için. Şampuan alacaksanız mustela yine bebek yağı mustela bunları eczaneden bulabilirsiniz, ıslak mendil seçenekleri uni, baby me
1glshcvz Frrdevss teşekkür ederim kaliteli ve gerçekten kimyasal içeriği zrarlı madeler içermesin fiyatı önemli değil
EceMmmm 1glshcvz Canım kesinlikle mustela ben çok araştırdım. İçeriği çok temiz.👍 Pişik kremi de almadıysan desitin çok iyi.
Denizyadaaras 1glshcvz instagramda @muhendisinoglu diye bir sayfa var onu incelemenizi tavsiye ederim. Her bebek urununun icerigini inceliyor. Sebamed'ide incelemisti sayfasinda var
izelrzgr 1glshcvz sebamed şampuanda alkol sls ve sodyum benzoat içerdiği için bebekte önelirmiyor. Mustela, baby me, hipp, siveno, halales, evomere, önerilen bebek şampuanları doğal ve organik olanlarda var söylediklerim içerisinde