sevil87 Merhaba şimdi haftalık muayeneye gireceğim 10 gün içinde tekrar muayene olacacağım içim muayene ücreti ödemeyeceğim, fakat 40 TL nts ücreti istiyorlar kontrol olduğu için sizde de böyle mi
Merveyazici sevil87 ilk nst de alıyorlar 10 gün içinde gidince birdahakine almıyorlar sonra yine alacaklar öyle devam edecek..
Selvis sevil87 evet aynı bizdede öyleydi. Kontrol için vermiyorum ama nst için yine de her seferinde ödedim
sevil87 Elizikramm 90 TL muyane ücreti verdiğimde almıyorlar ama 10 içinde tekrar gidince bu muyane değil kontrol deyip nts girdiğimde 40 TL veriyorum
sevil87 Zeynpatak normal muyane de bende de almıyorlar 10 gün içinden tekrar gidince nts ücreti aldılar
EnginDenizim Nst icin ücret verildigini ilk duydum özelde de devlette de girdim ikisindende almadılar bizden
sevil87 Merveyazici bizde tam tersi oldu, 90 TL muyane ücreti ödediğimde nts ücretiz ama 10 gün içinde tekrar gittiğimde mecburen gidiyorum son haftalar haftada bir çağırıyorlar muyane ücreti ödemiyorım ama 40 TL nts ücreti talep ediyorlar
Miram65 sevil87 sevil87 canim benim de bu cuma kontrolum vae muyane 60 tl verdim gene haftaya gel nst yap gel dedi nst icin de 20 galiba istiyorlar aynb yani muyane seyim oldugu halde gene para vermem lazım
Merveyazici sevil87 Aslında benim de öyle geçen hafta muayene ücreti de ödedim nst de bu hafta gittim nst de vermedim muayene ücreti de haftaya tekrar gidicem ikisini de vericem
sevil87 Merveyazici normal muayene de nts sizden almamaları lazım, sizin hastane daha da sömürüyormuş
Merveyazici sevil87 ama muayene ücreti almıyor sadece 20 tl nst veriyorum anlatamadım sanırım ☺️ Hafta da bir gittiğim için