Yunusilan Geçmek bilmeyen diş ağrısı karanfil yağı tuzlu su parol dışında önerisi olan allah için tardımcı olsun 😞😞😞
KerimliPervin97 Yunusilan Yunusilan yarpız bide karanfil diş ağrıyanda dişim ağrıyanda çeynəyirdim biraz keçirdiyi ağrısı
Cern Elma sirkesi ve tuz ocakta ılıtıp gargara yapıyorum agrıyan dişimin üstünde tutuyorum uyusturuyor.
Ebrarrebral Yunusilan cnm çok geçmiş olsun yasin süresinin son sayfasinda evvelem yeral insane diye başlayan ayeti sonuna kadar oku ama okurken şag işaret parmağını ağrıyan dişin üstüne koy
Minikaydoganlar Yunusilan diş ol var ama oda yakıyor resmen yara yapıyor ya dişten çok çektim seni anlıyorum zeytin zip koy oraya karanfil falan idare et sıcak soguk dikkat et inşallah geçerde dogumdan sonra kurtulursun o diştrn
queennn Sinembuse ben daha yeni hamileyim doktorum içebilirsin demişti bana ama herkesin hamileliği farklı gidiyor tabi ki önce bi doktorunla görüş istersen 1 2 damla dişe sürmen yeterli oluyor
queennn Sinembuse evet iltihap vardı aynı senin gibi ağrıdan ölüyordum bi iki damla damlatıp sürüyodum geçiriyordu baya
Sinembuse Hllswm 36 ya giricen kısmetse son ayda müdahale etmek istemiyorlar o yuzden 3 4 hafta bu şekilde gitmesi gerekiyor