esrazafer ikimelekannesi___ ben dün vuruldum 19+4 düm canım bi ay sonra gel ikinci dozu vuralım dedi tok gittim ben
ilkanneilkbebek Silver bana da arıcaz zaten demişlerdi bi baktım ne aran ne soran var en iyisi kendi işini kendin takip etmek 😊
Ozgektn ikimelekannesi___ geç kalmışsın ama Doğumda çok önemli seni ve bebeği steril olmayan herhangi birşeyden koruyor
ikimelekannesi___ Catsmomy 30 ve üzerini önermiyorlar diye biliyorum canim ama doktorunun bildiği vardır demek ki
Nazli18 Ben tek doz vurulacagim 25. Haftada çağırdılar doktoruma da söyledim tek doz da yeterli olur çok da önemli değil dedi
Yprkk 16 28 hafta aralığında olmak gerekiyo diye biliyorum . Ama hiç olmamaktansa doktora danışıp tek dozda olsa yapılması gerek bence
meva_ ikimelekannesi___ 27 haftallıken dün oldum canım hiçbir sorun da yaşamadım eve gittim temizlik ütü yaptım normal kullanıyorum kolumu 🙂
Elifinannesii Silver benim de 18. haftam bitti, bana Haziran ayında gelin diye arayıp bilgi verdiler.
Silver Elifinannesii Hayırlısı olsun inşallah.İlk gebeliğiniz mi. Benim ilk gebelik biraz iğnenin acıttığını duyduğum için korkmuyor da değilim. Bide iğne korkum var aşırı.
Asliyildirim ikimelekannesi___ sen delirdin mi? Allah korusun ameliyat sayılır doğum mikrop kaparsın. Git ol aşını