[silindi] Kahramanmaraşlı anneler 31 martta dekolman plesenta nedeniyle bebeğimi kaybettim.doktorum alparslan özdarendeliydi fakat değiştirmek istiyorum.marasta önereceğiniz ilgili bir doktor var mı. Şimdiden teşekkürler
Haribo42 [silindi] o ne oluyo canimm kac haftalikken kaybettin basin sag olsunn inss mutlu haberlerininduyariz burdaa 🙏🏻❤️
Gul33 [silindi] Antep’e gidip gelebilirseniz Doç.Dr. Mustafa Demir’i önerebilirim. Çok tecrübelidir. Çok güzel ilgilenir. Geçmiş olsun Allah sabır versin
zynpgdkl [silindi] başınız sağolsun bende eşine gidiyorum Müjgan özdarendeliye memnunum ben.. ama yine megaparkta Derya sağlam Semih hoca iyi
[silindi] Haribo42 plesenta erken ayrılıyor hiç anlamadım bile kasılma için gittim doktora 30+4 'te kalp atışı yoktu tesekkur ederim inşallah bir veren rabbim bir daha verir
[silindi] zynpgdkl tesekkur ederim yok doktorla ya da benimle alakalı değil ama insan eski yenilik istiyor içim rahat etmesi için farklı bir doktor daha iyi olacak. Biraz da ilgisizdi doktorum daha fazla ilgilenecek araştıracak bir doktor olsun istiyorum
zynpgdkl [silindi] minik bir meleğiniz var cennette size şefaatçi olacak🙏🏻😘rabbim en kısa zamanda yeniden bebek müjdesi versin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..