Minikaydoganlar Kızlar 22 haftadan itibaren sarı gibi sıvı geliyordu ama çok azdı bugun dıştan çıktım resmen akıyor iç çamaşırı battı çok fazla geliyor zararı var mı 28 haftalık çift yumurta ikizlere hamileyim yardım edin lğtden
Busrababuz Minikaydoganlar benimde geliyor canım 20 den sonra başladı doktora söyledim normal dedi ama sakın sıkma dedi erken doğuma neden oluyormuş
Seyma0016 Minikaydoganlar aynı dert bendede var iki gündür bakiyorum atletim veya iç camaşırım sarı lekeler oluyor ilk gordugumde çok sasirdim hatta buraya sormayi bile dusunuyordum ki siz sormuşsunuz 😊 bende burda bekleyeyim bari 🤗
Minikaydoganlar Busrababuz ya çok fazla geldi bugun ondan korktum bende sorduğumda normal dedi ama baya geliyor yani sıvı
Chan Minikaydoganlar İnşallah bol sütünüz olacak ona delalettir 😊 Göğüs pedini kullanmaya biraz erken başlayacaksın anlaşılan.
Minikaydoganlar Seyma0016 canım ben sormuştum normal dedi doktorda aşırı olunca korktum senin azsa sıkıntı yok
Seyma0016 Minikaydoganlar peki o akan sıvı neymiş sordunuz mu benim muayenem 20sinde merak ediyorum doğrusu
Minikaydoganlar Seyma0016 evet süt gelen sıvı hatta ilk sarı olarak geliyordu ve çok faydalıymış bebek için bütün vitaminler onda varmış ama sorun yok dedi doktor sadece gögüs ucunu ekleyip uyarma dedş