Se19 Yahu teknik olarak bi sey cozmeye calisiyorlar. Cevap vermek bu kdr zorsa hicbir sey yazmayin yani
Ftmemne Se19 yukarıdaki yorumları okudunuz değil mi? Kaç tane aynı yorum var. Ve hala aynı sorular soruluyor farkındamısınız? Ben düşüncemi söylemekte özgürüm. Kaç kerede yorum yaDık.
Annesininbitanesi0 Anacsevgidolumelek sırf bu yüzden yorum yazamıyorum millete yanlış bişey ler yazarım diye 😪 düzeltilmeli acil!!
Zeytinusss Anacsevgidolumelek eveeeeetttttt aynen öyle valla kafama göre görmeden yazıyorum ve somra yorumu paylaşıp düzenliyorum faln filan Aynı şekilde post açarken de öyle 🤷♀️
[silindi] Anacsevgidolumelek benimde aynı ya gir bak gir bak silmem gerekeni harf sayıp siliyorum resmen göremediğim için 🥳😂😂😂 samsungla ilgili değil sanırım çünkü benim iphone. Sayfayla alakalı sanırım
Anacsevgidolumelek [silindi] o zaman isleri zor iki ayri modelin alt yapisiyla ilgili deneme yapacaklar sorun cozume biraz gec ulasacak bence
Anacsevgidolumelek adm ben kids kullanmiyorum guncelleme flaan da yapmadim guncellemeden sonra oldu diyenler kids kullananlar olablir :)
Anacsevgidolumelek Fatmanurozgr hemen yapailacak bir ariza degil bence hem android hem ipjone da sikinti var diyorlar