Canoglumbenm Kızlar ben uygulama değilde normal internet sayfasından giriyorum hep. Uygulamayı hiç rahat bulmuyorum çünkü ve sürekli reklam çıkıyor. Sizde googledan girebilirsiniz bence. Hiç bir hatada vermiyor hem 😊😊
kbraknt @adm Yeni tartışma konusuda açamıyoruz ben günlerdir acamadigim icin bu sorunuda dile getirememistim bi iki postun altına yorum yaptım ama dikkate alinmamisti
Yaser27 kbraknt post açmak için bende google den girip açtım orada sorun olmadı post açmaya ihtiyacın olursa oradan yaz canım
Hayal_Demir kbraknt evet yaaa ben de konu acamiyorum. Boyle.devam ederse programin pek anlami kalmayacak
karbeyaz88 Bendede görünmüyordu ama sayfayı aşağı çektiğimde yazdığım şeyin yukarda göründüğünü farkettim sizde baksanıza bi
Nihanak adm bende de ayni durum var admin yaziyorum yaziyorum yalan yanlis cikiyo. Duzeltme butonu da yok cok kotu hala da devam ediyor sikinti. Bakin resmini ekliyorum asagiya. Bu arada android kuaniyorum.
Nihanak adm az once resmi yuklemeyi unutmusum linki birakiyorum. https://i.hizliresim.com/oXLQqo.png adm
Hayaaaatttt Anacsevgidolumelek yaa bende yaşıyorum neden acaba bide konu başlık atabiliyorum açıklamaya yazamıyorum @adm
Yaser27 adm benim android ve gucellemeden sonra böyle oldu post açamıyorum görmeden yazıyorum dün google den giriş yapıp öyle post açtım hala devam ediyor umarım düzelir