Anacsevgidolumelek Elininanasi ayni durumdayiz kör kör yaziyorum bir seyler samsung kullaniyorum ama modelden mi kaynaklaniyor acaba ?
Elininanasi Anacsevgidolumelek belki. Ben oyle biliyordumki benim teelemdenfjr ama durduk yere hesapdanda cikiyo kendisi giriyo sors.ne oluyo anlayamadkm bi turlu
Deryaras Anacsevgidolumelek yorum yazma ekranınız görünmediğinde sayfayı aşağıya doğru tekrar çekin göreceksiniz yukarı kayıyor çünkü sayfa
Deryaras Anacsevgidolumelek beyaz sayfa açılınca görünmediğinde tekrar aşağı çekin beyaz sayfayı bende’de öyle olmuştu bikaç kez
Anacsevgidolumelek Fatmanurozgr hemen yapailacak bir ariza degil bence hem android hem ipjone da sikinti var diyorlar
Fatmanurozgr Zeydo https://i.hizliresim.com/zj8VDB.jpgbak böyle oluyo sennki normldr aşşagı dogru cekince düzelmiyo yani dünde benm paylstgma Bi arkadaş aynısını yazmstı ama onunkindede sorun yoktu
Anacsevgidolumelek Zeydo maalesef yaa yine olmuyor uygulamayi sildim yukledim telefomu actim kapattim ciks sorun uygulamada bence
Tgcmrt Anacsevgidolumelek bende de aynı sorun aşağı çekince de herşey silinip sayfa yeniden yükleniyo
Denizanne Anacsevgidolumelek çoğu zaman benimde öyle. Görebildiğim zamanlar şaşırıyorum 😄😄 uygulama hatası düzeltilmeli @adm
Anacsevgidolumelek Denizanne pöff bugun de deli gibi yorum yapma hastaligina tutuldum aksi gibi valla yaa