Slcndereli Periihsnva ben kullandım doktor direk verdi hapı hamile kalıncada bir zararı yok hamile olmayan insanların bile ihtiyacı olan birler dedi
Nursemom0857 Periihsnva canım eşler folik asit kullanmıyor. Ama bebek yapmayı düşünüyorsanız destek için kocanız E vitamini kullanabilir. Bizde doktor öyle yapmıştı. Eşim e vitamini,ben de folik asit kullanmıştık.
Ema Periihsnva ben duydum canım tv programında bi uzman gebe kalmak için konuşuyordu folik asitten bahsetti hatta deneme sürecinde baba adaylarıda kullanabilir diye bahsetmişti. Kuzenimde bebek deniyor bayadır bende ona söylemiştim kullanabilirmiş eşin diye
Depresif_polyanna Periihsnva sen hamileyken eşin niye kullansın o dogurmucak sonuçta 😉😁 sen kendini düşün boşver 😊
Periihsnva Depresif_polyanna hamilelikten once onun icin sordum kendim hamilelikten sora kullaniyorum
Depresif_polyanna Periihsnva öncesi ve sonrasında kullanmadı eşim.oyle bisey de demedi doktor. Anne için çok önemli ama ileride bebeğin omirilik ve sinir gelişimi açısından.
Periihsnva Nursemom0857 ben degilde arkadawimin bebegi olmuyor hic bir sorunda yok sadece doktor demiwki bedenin hazir degil o yuzden folic asid yazmiw bende ewlerinde kullandigini duymuwtum o yuzden emin olmak icin sordum ama dediginiz gibi E vitamini ola bilir
Nursemom0857 Periihsnva e vitamini spermin yumurtaya tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım. Bizimde zor oldu. Öyleyse kullanmasında fayda var
XelisaX Hamilelik planlandığı zaman hamile kalınmadan ilk 3 ay öncesinden başlanmalı diyor doktorlar ve bu 3 ay tamamladıktan sonrasında hamilelik süresinde ki ilk 3 ay da kullanılıyor yani 6 ay kullanmış oluyorsun ve ben hamilelik planlıyorum 3 ay öncesinden başlamış oldum ve normalde de çok faydalı saçlarım çok uzadı tırnaklarımda öyle yani bence çok faydalı ❣️
XelisaX Ayrıca canım, Londra da yaşıyorum ve burada hem anne hemde baba için folik asit veriyorlar çocuk yapmayı planladığımız süreçte yani eşler de kullanıyor spermlere faydası hızlandırmak için iyi olduğunu söyledi doktorlar hatta kullandığımız folik asit anne ve baba için aynı kutuda satılıyor resmini de gönderebilirim 💗🕊