Ebruberram Merhaba arkadaşlar aranızda hamile olduğunu bilmeden levopront içen var mı bana bilgi verebilir mi lütfen?kusura bakmayın cok sordum bu soruyu ama bu ilaçtan kullanan var mı cok merak ettim içim rahat degil çünkü ilaç plasenta bariyerine geçtiği için bebeğe zararı olurmuş ondan çok korkuyorum 😔😔
[silindi] Ebruberram bu kadar korku seni strese sokar ve vucut tepki verir zarar görmediyse dahi bulantı başdönmesi halsizlik sararma gibi eğer doktorun bir sakınca görmediyse yoktur doktor kontrolüne çok varsa sağlıkocağına ya da acile gidebilirsin
Aysnrplt Ebruberram teyzem oğluna hamileyken narkoz alıp safra kesesi ameliyatı olmuş o kadar ağır ağrı kesici vs kullanmış tabi hamile olduğunu bilmeden olmuş bunlar ama kuzenim gayet sağlıklı. Bu kadar yıpratmayın kendinizi Rabbim korumuştur inşallah
Arzymn Ebruberram D grubu ilaç kategorisinde. Yani fetüse zararı kanıtlanmış ama tabi kullanım dozu süresi de önemlidir. En iyisini doktorunuz bilir
[silindi] Ebruberram Allah sağlık versin korkutma kendini bebeğin kalbi atıyorsa sıkıntı olmaz ki zaten anormallik olsaydı doktor uyarırdı inşallah bir şey olmaz
Ebruberram [silindi] şuan daha 5 inci haftanın içindeyiz canım kap atışını daha duymadık henüz inşallah bişey olmamıştır canım