Sakine07 Kızlar merhaba hangi Bebek arabası markasından öneriyorsunuz beneto alacak olan var mı yada öneren memnun olan
Melisssss1994 Sakine07 Benetodan ben de aşırı şikayet duydum canım. Bende sunny baby saturn plus aldım. Geldi ve kumaşı da modeli de çok hoş. Gayet sağlam duruyor
NurGrlek Sakine07 norfolk travel kullandım ilk bebegimde sıkıntı yaşamadım Allah nasip ederse 2. Brbegimdede kullanmayı düşünüyorum
Senazencir1 Benim çok yakınım aldı beneto nun arabasını reklamları da yapılıyor hep instagram da ama hiç memnun kalmamış tavsiye etmiyordu
Sakine07 Senazencir1 bende emin olamadım almışken düzgün bir kere daha kullanabileyim istiyorum ne alacağımı bilemedim
Senazencir1 Sakine07 bende düşünüyodum benetoyu alöayı geçenlerde e bebek de indirime girmişti bi bebek arabası gittim baktım 900 dü yanlış hatırlamıyosam ama kalite olarak ilk görüşte bile benetodan iyi olduğu anlaşılıyordu tercih senin yine de
Sakine07 Melisssss1994 bide ona bakayım olmadı ben beneto dan vazgeçiyorum bu kadar şikayet varsa mutlaka bişey vardır
Sakine07 Senazencir1 Gerçekten iyice araştırmak gerekiyor güzel gözüküyorlar ama önemli olan işlevi tabiki
Melisssss1994 Sakine07 Aynen. Bende yoksa onu düşünüyordum ama her yerde şikayet görünce vazgeçtim. Aralarında maddi olarak çok fark yok zaten canım.
Senazencir1 Sakine07 bide beneto da çocuk 1 2 yaşına geldiğinde sıradan bebek arabaları gibi oturma pozisyonuna gelmiyor dik bir vaziyette eğiyosun öyls kullanıyosun çocuk içinden düşecek gibi buna da dikkat edin baktığınız arabalarda
Sakine07 Senazencir1 tabi uzun süreli kullanmak da önemli teşekkür ederim çok aydınlattınız beni bunları göz önüne alıcam mutlaka
Sakine07 Melisssss1994 maddiyat önemli değil aslında önemli olan hem uzun süreli olması hem kullanışlı olması
Ultraslan40 Beneto alma canım pierre cardin, yoyko, prego, Kraft, casual, confort, stokke bunlar gayet iyi
Lumium Casual cadillac air trona safe aldım ben antrasit rengi ni o kadar güzel ve rahat ki bizim bebek daha olmadı gerçi ama kuzenim de aldı o kullanıyor çokta memnun 👍🏼
Kumperisi Lumium nereden aldınız acab istanbuldamisiniz bende ondan almak istiyorum cevremde bulamadım hic