Senayerva Kan uyuşmazlığı testi yani indirekt coombs test yaptıran varmı kaçıncı haftada yapılıyor bu test ?
enfla Senayerva kanaman olursa olır olmaz ama kanaman almazsa 28. haftada test yapılır sonuca gore ıgne olunuo bazı doktorlar ara ara tekrarlıyor kan testı yaparken ona da bakıo bırde dogumdan sonra bakılıp yapılıyor
GamzeLmira Senayerva Canım ben 8 haftada bir testini yaptırıyorum doktorum istiyo. 27ci haftamda da iğnemi yaptırdım. Bu ikinci gebeliğim 😊
Tubanur1234 Senayerva her ay yaptrcaktm normalde ama kanamam oldu kan uyusmazligi ignesi oldm etkisi 3 ay sürdügü icn dha yapmadlar 3 ay dolduktan sonra ztn 27.haftama geliyorm tekrar bakilip igne vurulacak
Hllswm Senayerva benim 1 aya yakın kanamam oldu rhogam grc yapıldı bana kimse söylemedi şimdi her ay kontrole gitmeden önce indirek baktırıyprum doktoruma götürüyorum
Caglaucrr Tubanur1234 nasıl her ay yaptircaktin kız. Kanama olmadığı takdirde sadece 28. Haftada ve doğum sonrası yapılıyor 🤔
Hllswm Senayerva evet cnm bi tüp kan veriyosun. Aynı gün cıkıyor benim üniversite hastanesinde yaptırıyorum