Sedef-345 Kızlar kendisini deli gibi aç hisseden var mı benim gibi ? Ya yiyorum iki dakika oluyor sanki hiç yememiş gibi aç hissediyorum . Ve açlıktan karnıma ağrı giriyor . Sizde de bu acıkma hissi var mı?
Neseozkan Sedef-345 32+3 üm ama öyle değilim kendini kıyaslama ama bence burdakilerle herkesin bünyesi farklı azar azar sık sık ve faydalı şeyler yersen bişeycik olmaz
Sedef-345 Neseozkan aynı hafta ce gündeyiz daha birkaç gün oldu başladı bende. Çok fena birşey karnıma ağrılar giriyor açlıktan
Sedef-345 Anneyimben49 gece fındık yiyorum eskisi gibi işe yaramıyor beni tok tutmuyor. Aynen herkesin bünyesine göre farklı oluyor bu durumlar
Nazoliii Sedef-345 bende bu zamana kadsr iyidim ama 33 haftaligim bi yemek yiyorum arkasina kuruyemis yarim saat geciyor meyve 😂 daha bulursam üstüne yapıştır 😂😂
Sedef-345 Nazoliii oooo süpermiş :))) asıl kiloyu son iki ay alıyorsun derlerdi de inanmazdım. Bu açlıkla iştahla almayanı döverler 🤣🤣🤣
Ebrs Sedef-345 hem deli gibi ac hemde susuz hissediyorum ya. Bi şişe su içiyorum 2 dk sonra sanki o suyu ben içmemişim gibi susuyorum 😒
Sedef-345 Ebrs mide yanmamdan dolayı su içemedim çok bugün . Şurup aldım o geçirsin suya devam su çok iyi bizim için
Nazoliii Sedef-345 ben ona inanmıyorum son aylar şişiyoruz 🙈 ben aciktigimda normalde yararlı şeyler atıştırıyorum 😊 kıyafetlerim hala oluyor ama ufaktan şişiyorum 😏
Ebrs Sedef-345 canim mide yanmasi dün gece bende vardi, çözümü dondurma yiyerek buldum bence kesinlikle denemelisin
Sis Sedef-345 33 hafta aynıyımmm😄😄😄sürekli karnım aç 🤦♀️ Sürekli idrara çıkma isteği🙈 neolcaz bilmemm😊😊
Sedef-345 Sis normalde ben iyiyim böyle hemen zaman geçmesin derdim , şu anda bir an önce doğurmak istiyorum 😢
GGGF Sedef-345 yaaa bende 33+2 yim aynı durumdayım o kadar sık ve çok acıkıyorum ki bazen açlıktan ağlayasım geliyor ve her yememde ilk kez yemek yiyor gibiyim🙆🏼♀️🙆🏼♀️🙆🏼♀️