uygaranne Kızlar yarın çatı muayenesi olcak.Ne kadar sürüyor acaba şimdiden kasılmaya başladım tavsiyeleriniz nelerdir?
yagmurtpl uygaranne canım 10-15 sn sürüyor, kendini kasmazsan hissetmiyorsun bile, ama kasarsan agrı yapar, 38.haftamda oldum ben
Gamzehstky uygaranne 38 . Haftadan sonra bakıyorlar uzun sürmez bence benımde 4 haftam var .açıklığa bakar gibi bakacaklar sanırım korkma şimdiden Kasma kendini
Ebru3435 yagmurtpl canım doktor söylüyor demi çatı muayenesi olucak bu hafta diye yada nst de ki sancıya göre mi bakıyorlar bende 38de gidicem bu Çarşamba çağırdı doktora sordum çatıyı yok yok dedi 38 de son ultrason muayenen dedi ne demek istedi anlamadım . ?
uygaranne Neseozkan ya bazı insanlar oyle korkutuyorki yok kanama yok uzun sürdü filan şuan rahatladım 🙂
nur1u uygaranne Bence insanlar abartmıyor bu kişiden kişiye değişir. Çünkü geçen hafta bana yapıldı ve çok canım yandı ardından tam iki gün kanamam sürdü hala daha leğen kemiğimde ağrı hissediyorum.. Kendinizi kasmayın siz. Kısa sürüyor ama can acısı herkese göre değişir. Kiminin acır kiminin acımaz.
Cileklipasta uygaranne dokularım sıkıymış ona rağmen hissetmedim bile doğru düzgün 😄 anlık bişey, kanama falan da olmadı
yagmurtpl Ebru3435 canım evet doktor diyor ki haftaya catı muayenesi yapcaz, ona göre gidiyorsun, hem ultrason hem muayene de yapabilir, nst de oluyor aynı gün, catı muayenesinde acıklığa da bakıyor
Ebru3435 yagmurtpl çatı muayenesi demedi tedbirli gideyim dedim ama hiç halim yok 😔 nst ve son ultrason muayenesi dedi . Ne demekse artık 🤷♀️