gulsahklycc Kızlar 9 Hagtalik Hamileyim Doktor Bugun 11. ve 14. Haftada Yapilan 2 li Tarama Testi Istedi Bu Testi Devlette Yaptiran Varmi Özelde Cok Pahalı Yardımcı Olurmusunuz😌
Lovelies Neseozkan bakırköyde yapılıyor ama hiç tavsiye etmem orayı kaç kere gittiysem randevu almak için. Yüzüme bakmadan gönderdiler. Rezalet yer
Arzumms gulsahklycc 400 müüü😳 ben Trabzon medikal de yanında başka tahlilde yaptırdım 113 lira verdim bazı yerler adam soyuyor resmen
Menis21 gulsahklycc Edirne de oturuyorum ben cnm Ekol hastanesi ama 400 çok fazla ben burda okumuştum Istanbulda da 75 ila 200 arası değişiyordu hastaneye göre...
gulsahklycc Menis21 Valla Oda Sogortali 400 Cok Pahali Bu Hastane Dedim Devlette Yapiliyormu Tecrubelilere sorayim😊
Ozgur94 gulsahklycc medilife aradım bugün banada 500 tl fiyat söyledir kolan hastanesi de 200 tlye yapıyormuş telefonda verilen fiyat bu
Yaseminbilci gulsahklycc medi gulsahklycc medılife o kadar pahalımıydı ya😳 arkadaşım dörtlü tarama testini 500 e yaptırdı ikili bu kadar pahalı olamaz imkanı yok🤷♀️
Arzumms gulsahklycc çok pahalı canım bence devlette yaptırman daha mantıklı ikili test o fiyattaysa detaylı ultrason ne kadardır kimbilir
Slena Merhaba kızlar ben 10+1 hamileyim ve bu ikili tarama testi tam olarak nasıl yapılıyor ve kesin doğru sonuçlar veriyor mu bir tanıdığım yakın zaman da yaşadı bebeğe down sendromlu dediler almayaya falan kan gönderdi baktı etti ve en sonunda sonunda testin yanlış sonuç olduğu anlaşıldı şuanda 2 ay sonra inşallah bebişini kucağına alacak ve çok sağlıklar benimde bu yüzden kafam çok karışık . Sizce yapılmalı ?