Oguzkagan65 Aryaalina bizim olacak inşallah biz Oğuz Kağan koyuyoruz 💙 ama Cihangir ve Erim isimlerini de seviyorum
Cnsmrc Aryaalina kesinlikle emir 💕 çok klasik ama hayalimdeki erkek bebek ismiydi fakat prensesim geliyor ve hala isimsiz☺️Kızınız olsa siz ne isim koyardınız peki?
[silindi] Cnsmrc kız olursa Hanne 🌸🌸🖤🖤🖤 erkek olurda Nuh ya da Ubeyde olacak İnşaAllah. 5 aylık olduk kendini göstermedi hala. Mecbur ikisini de düşünüyoruz. ☺️
EcemAlptkn Cnsmrc bende kız bekleyip oğlan olan annelerdenim 😁 hep kızım olursa ismini İpek koyarım demiştim bence çok narin bir isim 😍
blackeagle Benimisteo evet genelde kayinbabalar abdullah ahmet mehmet vs.olur ben cok sasirmistim duyunca😄
Haribo42 Leylu_nehar hmm toprak nedir ya desem ayip olmaz dimi babaya😂😂😂 yigit daha iyi:)) ama ben iki isim sevmiyorum esimle o konuda karar verdik cok sukur cift isim koymicaz ins kayin pederim burnunu sokmassa:))
Zuleyhakaan Aryaalina ilk oğlum yuşa kaan, kimlikte sadece kaan yazıyor ikinci oğlum ömer demirhan kimlikte sadece demirhan yazıyor.
Deletedmom0041 Haribo42 Çok ayıp olur 😂😂 oğlumun adı Yamaç Toprak şimdi bir de kızımız olacak isim bulamadık hala 🙄
Benimisteo blackeagle Hahahah bu yorumuna cok guldum cunku esimin adi Abdullah ve babasinin iki adindan birisi Mehmet 😂😂😂 Hakkaten ya havaya bakarmisin „kayinbabamin adini koydum, adi Umut“😂 cok sanslisin
Srnkrbrn Aryaalina yiğit koyucaz canım ikinci ismini eşim babasının adını koyacak ama iki isim secmek zorunda olmayaydım alparslan veya alperen koyacaktım 😘💙
Sasahu Aryaalina benimkinin cinsiyeti belli değil ama Şunlar favorilerim; Metehan Cihangir Cengiz han Timuçin Çağatay Kaan ❤️❤️
Anacsevgidolumelek Aryaalina ömür düsünüyodum ama eşim istemedi gerci kizimiz oluyor benim istedigim bir isim koyuyoruz :)