Sevim07 Evet sonunda ben de doğurdum 😎. Benik hikayem basta cok değişik gerçekten. Benim hiç açılmam yoktu ama çocuk pozisyonu falan almıştı. Perşembeden hastaneye yattım bana fitil verdiler sancim ve açılma için. Gece takıldı sabah karşı 1 2 cm açılma oldu. Çatım da uygundu ama bi türlü açılmada bi gelişme yoktu. Doktorum demişti sezeryan olabilir ben çok istiyordum normal doğumu. Sonrasında cuma sabah sürekli altan kontrol edildi çocuğun kafası nerde daha da kanala indi mi diye. Git göre açılma oldu .. artık dogumhanenin yan odasında ıkınıyorum ve aynı zamanda sancı çekiyorum daha da insin diye. Bi ara çocuğun kalp atışı düştü. Doktor 15 dk da düzelmezse eğer sezeryan alacağız dedi. Ekip de sağolsun gitmedi ve bugün hastane resmen beni bekledi. Cnku herkes ne kadar direndiğimi ve normal doğum istediğimi de biliyordu. 44 saat ne demek hastanede . Neyse kalp atışları düzeldi ve ben devam dedim. Epidural verildi bana. Sonrasında dogumhaneye girdik ayakta 2 3 kere ıkındım. Sonra beni çatala aldılar. Ikınmaya başladım ama.artik güçsüz kaldım. 2 3 kişi geldi üstüme bastırdı çocuk insin diye kafası saçı hepsi görünüyordu ama artık gücüm kalmamıştı ıkınmaya. Ikınma olmayınca orda hemşire ebe gelip göbeğinde bastiriyor. Acil sezeryan a alındım ve tamamen uyuşturdular beni. Çocuğum oksijensiz kaldı ozon tedavisi için hastaneye götürdüler . Soğuk tedavi uygulanıyor şuan ama maşallah çok iyi. 3550 kg doğdu ve 50 cm 💞💞💙💙. Salı gününden sonra sıcak tedavi uygulanacak ve oğlumu inşallah o zman kucağıma alacağım. Herkese allah güzel bir doğum nasip etsin. Çok.direndim normal doğum için ama.kısmet değilmiş. Hem ama normal ve sezeryan doğumu tattım aynı anda . :). Herkes sağlıklı bi bebek getirsin dünyaya gerisi boş:) Sormak istediğiniz birşey varsa yazın. Cekinmeyin. Biraz uzun oldu k bakmayın ama çok direndim ve çok çektim ve cesaretliydim. Normal hep daha iyi ama hayırlısı neyse o olsun herkesin hakkında Görüşmek üzere. Ben de mezun oldum burdan ve happykids e geçtim💞💞💞
Depresif_polyanna Sevim07 bebeğin oksijensiz kalmasına neden olmuş bu kadar eziyete değer mi yaa normal diye diretmeyin yazık gunah
Sevim07 Depresif_polyanna bebek o an oksijensiz kaldı o yüzden sezeryan alındı . Her normal doğumda olabileceği gibi tatlım ben direttim diye oksijensiz kalmadı kanaldan çıkamadı sonrasında
eymeninannesii Neden bu kadar sezeryan olmayım die direttiniz ki size de yazık bebeğinize de allah anali babali büyütsün
Depresif_polyanna Sevim07 sana da eziyet olmuş çocuğa da. Kac saat olsun diye beklemenin anlamı yok nasipte ne varsa onu yasiyosun sonuçta. O kadar beklediğin sürede sezeryan olsaydın iyileşmeye bile çoktan baslardin yani.
Alessia Allah sıfa versın canım dıretmekmek gerekıyor bebıslerın saglıgı ıcın allah analı babalı buyutsun ınsallah