Cimcimeninannesi Kızlar daha önce birkaç kere daha başlık açtım ama cvp yazan olmadı. 2. hamileliğim ilki erkek ismi Mustafa Berk, nasip olursa kızım olucak 35 haftalığız hala isim bulamadık yardım edin nolur ❗️❗️ Size aklıma takılanları yazıyorum Elisa.cennet kapsında bekleyen melek 👼 Beril:arınmış,aklanmış Dilara:Gönül alan gönül okşayan İlayda:su perisi,şehir güzeli Melisa:bal,tatlı şey,sevgili,Can
Htc_orhn Canım ben kız olursa Beril koyucam büyük ihtimal henüz cinsiyet öğrenmedik , yani çok seviyorum o ismi ben şahsen onu beğendim saydıklarının arasında 🤗
Sinembuse Cimcimeninannesi Elisa cok duyduğum bi isim değil kizim olsaydı koymak isterdim cok kibar bi isim 😊
sbhtyndk ne güzel bir isim telâşınız var en azından. benm kendi annem kayınpedirinin adı olur erkek toruna baska isim olmaz,yanina 2. isim beğen falan dedi. eşimde pek çift isim taraftarı değil. arzuladgm heveslendgm isimlerden secim bile yapamiyorm siz düşünün.. ama beril güzelmiş
Cimcimeninannesi sbhtyndk benim oğlumun adı da dedesinin adı yanına berki extra ekledik ama İnan kullanılmıyor. O yüzden kızıma tek isim düşünüyoruz nasip olursa inşallah Kayınpederinin ismi ne peki 🤔
Ebruberram sbhtyndk aynen bizde de o dert var kızım oldu herkez kaynanamın ismini koy dedi İnat ettim ben daha karar vermeden herkez karıştıgı için berra koydum kayınpederde erkek olunca benim ismimi koyun yanına isim eklemeyin eklerseniz hiç koymayın demeye başladı insanın çocuk yapası gelmiyor