Neslihant Çalışma hayatında cok zorlanıyorum izinlerim bitti ama heyet raporu vercek bi yer bulamiyorum koskosa istanbulda bu sakami!boyle sorunlu bir il dha gormedim😤
Bertevc Neslihant Doğum izninden sonra işe bir süre daha başlamamak için bende heyet almak istiyorum ama maalesef bende bulamadım
Hulya57 Neslihant wemiyolqr mi yani bende suan 31 haftalık oldum 33 haftaya kadar calişip 1 haftada ewde dinlenmek istiyorum 34 de izne ayrılmak istiyorum ama doktorum yazamazmi yani 1 hafta istirahat 🤔🤔🤔🤔
Bertevc Hulya57 aynen normal rapor istiyorsanız yazar onu, rapor haklarınız duruyorsa kullanmadıysanız bu yok içinde
Hulya57 Neslihant ewt canm normal rapor 7 ay içinde bi gün bile rapor alıp gelmemezlik yapmadim son haftada yapmak istiyorum insallah yazarsa doktorum
Hulya57 Bertevc yok canım hiç bir hakkımı kullanmadim daha işte son haftalarda istirahat etmek istiyorum bi gün bile rapor almdm o kadar hasta oldum kötü oldum geldim işe
Bertevc Hulya57 20 güne kadar rapor hakkınız var diye biliyorum herhangibir kurum yada doktor verebilir