Busimss Naren canım kanama genel olarak görülebiliyor bazı kadınlarda ama önemli olan doktor kontrolünde ilaç kullanman eğer düsük riskin varsa progestan vermiş olabilir doktorun o ilaç çok güzel ve ihmal etme sakın kullan ayrıca kendini yorma uzan ve bol bol dinlen bide suyu çok tüket canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
Sltnshn Naren benimde tam 6 . Haftamda kanamam oldu. Aksam alıntımda kayverengilesme oldu. Sabah kaltigimda fındık büyüklüğün de kan gelmiş. Doktorumu aradım hemen gelmemi söyledi gittim . Icerde kanama yok 6 . Haftada kese büyüdüğü icin rahme baski uygular ve ufak kanamalar olabilir . Ama yinede progestana başlattı. Çok yoğun agrili sekilde ve pihtili gelen kanamadan korkmam gerektiğini söyledi. Yinede doktorunuza gozukun
Ezgi2019 Naren ben tam 6. Haftamda olmştu ama dıştan gelen bi kanamam yoktu rahim alanında kanama vardı düşük tehdidi dedi progestan ve 1 hafta rapor verdi dinlendim kendimi yormadım . 11+4 üm şuan bir problemim yok. Sen de dinlen kendini yorma uzanma esneme hareketleri yapma progestan kullan düzenli dr verdiyse . Streslenme düzelir allahın izniyle
Kumru82 Naren progestani düzenli kullan ve ayaklrın altına yastık koy wc harici kalkma endişelenme dua et canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırıx
Naren Sltnshn Benimde ilk gebeliğimi öğrendiğimde kahverengi leke olmuştu progestan kullanmaya başladım . 6 haftada sabah kırmızı kanama olunca hastaneye gittim ilacı kullanmaya devam et kesede herhangi bi değişim yok iyi dedi