Ozge3747 _Merve Çok geçmiş olsun canım neyseki yine fark edilip önlem alınmış. Umarım bundan sonra sıkıntısız geçirirsin. Ben de çok korkuyorum bu kısalma ve açılmadan. 😬
_Merve Ozge3747 inşallah teşekkür ederim, içiniz rahat etsin kontrol ettirin yine bir şey olmaz inşallah
Zeynep7777777 Kbramina bende aynı durumdayım 😔 siz sancılarınızı nasıl anlamıştınız ağrılarınızmı vardı
Kbramina Zeynep7777777 catı agrisi warya o sebeple gittim ama inanilmaz bseydi kitlenip kaliyordum hafif jafif adet sancialri gibi oluyordu
Ozge3747 _Merve çok sağolun iki haftada bir sürekli ölçülüyor zaten ama ben ani bir durum olmasından çok korkuyorum
Ozge3747 Omrnhatunu Yani herhalde insan yaşamayınca tam olarak anlayamıyor teşekkür ederim cevabınız için
2cocuk2kopek gamalps Kuzum hayırlısıyla bekler vaktini icini ferah tut bende 28. Haftadan beri ayni problem var erken dogum riski falan dogumu durdurmuslardi ilaclari 36. Haftada biraktim cok sukur 36. Haftamdayim. Doktir diyo bu seferde o gelmeyevek galiba🙂
2cocuk2kopek Zeynep7777777 Aslinda oluyordu ama benim agri esigim cok yuksekmis ben hastaneye gittigimde dogum baslamak uzereymis ama ben gram bir sanci dahi hissetmiyotdum m o yuzden ilk basta dogumu bile anlamadilar nstde sancilar tavan cikinca mudahale ettiler hemen.
Omrnhatunu Zeynep7777777 doktor rahim ağzın iyi dedi 38mm ölçtü bebeğin kafası çıkmş biraz yukarı doğum kanalına girmemiş dedi nst istedi kasılmalar için onu beklyorm
Sims35 _Merve neden o kadar süre hastane kaldınız ki serklajdan sonra o kadar hastane kalma oluyor mu
Omrnhatunu Zeynep7777777 bakmadı açıklığa rahim ağzını ölçtü ultrasondan geçen sefer bebeğin kafası ordaydı ölçememiştim dedi bu sefer ölçtü 38mm iyi dedi