Anneadayi34 Günaydın kızlar, 20+3 haftalık hamileyim merak ettiğim kaçıncı haftada tetanoz iğnesi yaptırılıyor ben yarın yaptıracağım ama sizede sormak istedim..
Cansuy Anneadayi34 5 dozu var hepsini yaptırılan 10 yıl içindeki gebeliklerinde bi daha yaptırmıyorsun
hfza Anneadayi34 evet 2. Dozuda var hatta 3 dozda varmis o 6 ay sonra yapiliyor galiba 3 yaptirisan bidaha hic tetanoz asisi yaptirmana gerek kalmiyo gibi bisey soylemisti hemsire unuttum🤭
sbhtyndk bende yaptirmicaktim ama yeni doganda teyanoz ölümcül oluyor tedavi edilemiyor seni degil bebeği korumak için yaptir, öyle olmasa tavsiye etmem dedi dokturum.. tam haftami hatırlamıyorum ama 1.dozu 29 nisanda,2.dozumu 29 mayısta yaptircam 20+2
Rukkos Ayslksa bana sağlık ocağındakilrr 20. Haftadan sonra doğuma 3 hafta kala ne zamn istersen yaptırabilirsin demişti ama sizinki neden erken
Yasemincan Aslında aile hekimliği takibindeyseniz size gün veriyor ve bilgilendirme yapıyor olması lazım eğer hamile olduğunuzu bildirmediyseniz bence hemen bilgi verin rutin kontrollerinizde yapılıyor çünkü