Gulmira Kizlar ara adet kanamasi lekelenme yaşayanlar varmi?? Adetim 8 gun geçikmeyle 26 nisanda oldu ve hala ara adet kanamam lekelenme tarznda oluyor Neden oyle oluyor sebebini bilen varsa yardimci olurmusunuz
Gulmira melegiminannesi hamile değilim canm 7 gun normal adet gordum onun peşinden ara ara lekelenme oluyor geçen ayda oyle olmuştu şaştim kaldim adetim duzenliydi ilk defa başima boyle şeyler geliyor😓
Melekozge Gulmira Gulmira benimde 8 gün gecikmisti bende sizin gibi düşük yaptım ve adet kanamalarjm artık önceki gibi değil ilk gün lekelenme şeklinde geliyor değişti gibi adet duzenim 😣
Gulmira Melekozge aynen duşukten sonra oyle benimde şu an hala adet oluluyorum hamilelik zamanimi hedapliyamadim kafam alt ust oldu resmen 😓😓
Gulmira Melekozge 5 ay oluyo canm evet bugün doktora gittim tiroid bezin iyi çalişmiyor dedi onyuzden gebe kalmam zorlaşiyormuş duşukte ondanmiş canm tum vucudu etkiliyormuş tiroid bezi çok onemliymiş ilaç tedavisine başliycam inşallah 🙏🙏🙏
Gulmira Yavuzum1202 evet canm benimde polikistik over varmiş yeni oğrendim ondan kaynakli galiba tedavi olucam inşallah
Gulmira Melekozge polikistik over varmiş bende ondan testestron hormonumda yuksek çikti hepsi troid bezi iyi çalişmadiğindan oluyor muayine eti ve oyle soyledi ilaca başladm 1 aylik