Zezey arkadaşlar selamlar. 12haftalık gebeyim. idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktorum daha önce şase vermişti bu kez geçmeyince zimaks 400mg tablet verdi antibiyotik. toplam içinde 10 tane var 24 saate bir kullanıyorum. ama sanki fayda etmiyor. hiç belirtim yoktu bu arada ilk idrar yolu enfeksiyonum çıktığında. hala yok. koyu akıntı, koku. sadece şuan ilaçtan 4 tane kaldı bugün idrarımı yaparken kasıklarımda ağrı hissettim ve zaten aşırı sık idrara çıkıyorum. sizce neden oluyor ilaç işe yaramıyor olabilir mi? yoksa üşütmüş olabilir miyim? 🙄
Htcgkn7301-- Zezey Ben onu hamile kalmadan önce olmuştu o zaman kullandım ama tek başına değil piyeloseptyl de kullandım ikisi bir verilirse daha etkili
Alinam Zezey canım wc temiz olmalı senin kullandığın bol boollll su içmelisin ki idrarla enfeksiyon atabilesin. Ben 4 lt kesin içiyordum ilaçsız suyla geçti bol su içtim temizlik çok önemli
Zezey Alinam ya iç çamaşırlarımı bile ütülüyorum temizlik açısından sorun yokta ne bileyim çok su içmekten 5 dk da bir idrara çıkıyorum 😬