Emayzey İkizler burcuyla anlaşamayıp ikizler annesi olacak olanlar burda mıı 🙈 ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 🐣
Denisss Emayzey basak burcu olup ikizler burcu bi kocayla evlenmenin bi ust seviyesi ikizler burcu cocuk sahibi olacak olmam Allah bana kolaylik versin 😂😂
Rabia2019 Emayzey benim çevremde çok var çok orijinal bir burç çok yaratıcı sanatsever eğlenceli dinamik ben seviyorum şahsen 😎
Rabia2019 Emayzey oo bi de kız mı daha iyi 💃🏼💃🏼 Ama mesela ben yay Burcu’yum çok iyi anlaşırım annem yengeç burcu hiç anlaşamaz yani
Nazoliii Emayzey valla onu bunu bilmem ama aslan burcu kiz annesi olarak bide yengec kızı geliyor Allah sonumu hayır eder insallah 🙈
Minikkizim Ben ıkızler burcuyum kızım yengec olucak esımde yengex burcu ve benım gbı ıkızler olmasın dıye cok dua ettı 😂😂😂 ama ben temmuzda degıl hazıranda dogup ıkızlere yetısmesını ıstıtorım😀😀😀
Kurall Emayzey yengeç burcu annenin oğlak burcu babanın ikizler burcu oğlu olacak ikizler burcu ile hiç anlaşamam bakalım ne yapicaz oglusumla:)
Denisss MerveAvc bebegim kiz belki ikizler kadini farklidir erkegini bliyorumda kadini bilmiyorum henuz onuda yasayip gorcem 😂
MerveAvc Denisss bence kadını daha da fenadır😇 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏