[silindi] Tesettürlü bir anne olarak hamile kıyafetleri nerede bulabilirim acaba yaşadığım yerde çok kısıtlı mağazalar var ve hiç bir hamile kıyafeti yoktur.
Ozlemsvr [silindi] Hamile kıyafeti niye alıyorsun ki benim tuniklerim bol kesimdi hep onları giydim. Normal hayattada giyebileceğim Hamile pantolonu aldim sadece..
Omrnhatunu [silindi] instgramda tugba bag sayfasında çok güzel elbiseler var hamileykn giyeblxğn rahat günlük
Demet34 Evet özlem hanıma katılıyorum bende salaş ve oversize tercih ettiğim için gayet rahat oluyo tuniklerim gömleklerim bende sadece iki tane hamile pantolonu aldım Doğuma kadar kullanırım inşallah zaten 2ayım kaldı biraz idare edicez 😊🤗
gulyuzlu Bn tesettürlü değilim Bnde aynn bi pantolon var internette var onlarda üst normal Zaman'da giyeceğim bol şeyler bir beden büyük
Elmalikurabiye Bende bu durumdan muzdaribim. Zaten bol giyerdim hep ama onlar bile olmamaya basladi 3 4 parca bisey kaldi elimde. Internette de bulamadim bi turlu. Durayim burda.
Asmuas [silindi] İnternette görsin hamile giyim var ben ordan aldm tunik yaka kısmı açıktı kapattırdım çok kaliteli pantolon ve tunik aldm çok memnunum
Tuanam01 Asmuas Ben 2 tane aldım hiç yıpranmadı bile aynı eşim 3 /4tane alacaktı allah'tan almamışım denicek halim yoktu uğraşmadım şans demekki canım