Nezahatozen MelekAnnesi52 ben genelde paylaşıyorlar ya listeyi ona gore koydum ama eksiklerine baktim var mı diye
MelekAnnesi52 Nezahatozen anladım canım ya bakıyorum çok gibi geliyor oda sezaryen düşünüyorum ama bi gece kalinmiyor mu onda da
Nezahatozen AyEr kasılmalarım geçti arada bi sırt üstü yatınca toplanıyor onun dışında iyiyim şükür hareketleri devamlı değişiyor niyeyse bugün iyiyiz bi kaç gün önce yine azdı ama geçti anca anasını strese sokuyor
Nurteninprensi MelekAnnesi52 hareketleri cok oldugundan geceleri rahat uyuyamiyorum :) bel agrilarim cok oluyor ayakta uzun süre kaldim mi karnm sertlesiyor bi yerde toplaniyor bugunlere de sükür iyiyiz simdlik :)
Anacsevgidolumelek MelekAnnesi52 ayy gecmis olsunnkuzum bir an once atlatirsin tabii ben de 🤲🤲🤲 bende de kalca bacak agrisi var ama oyle yogun degil bebek agirlasti gibegimi tutarak gidiyorum bir yere giderken. Ani ve hizli hareket edince kasik agrisi basliyor. Cok igrenc sadece yatarken yastik koyunca rahatliyor
MelekAnnesi52 Anacsevgidolumelek sağol canım doğumdan sonra geçecek benimki 😁 bide su var karnımı gören cinsiyeti sormuyor erkek dimi diyor 😁 nasıl bi karnım varsa artık 😂
Nezahatozen MelekAnnesi52 2 gece yatırıyorlar diye biliyorum ne olur ne olmaz koy eksik olmasın fazlası olsun
MelekAnnesi52 zeynepsalgarr1 ilk mi sizinde 😆 şu an heycan var a son vakitler korku daha çok olacak sanırım bende 😌
uhuddd MelekAnnesi52 organik ve helal marka içinde hiç kötü bir madde yok bebek bakım ürünlerinide aldım ben tavsiye ederi 🤗
MelekAnnesi52 uhuddd teşekkür ederim canım aklımda bulunsun oda 😆 diğer ürünleri uni baby almıştım zaten de deterjanı karar veremedim 😄
Elmalikurabiye ysmnilhan1 adet sancisi gibi olur ayakta durmakla alakasi yok birden gelir sanci. Sizin ki normal kas kemik agrisi gibi. Cok yormayin kendinizi :)