Eliffaltinn Kızlar hurmanın normal dogumu kolaylaştırdıgını ve hamileliğin son zamanlarında tavsiye edildiğini duydum ama ben hamileliğimin daha başlarındayım ama hurmayı çok seviyorum bi sıkıntısı olurmu acaba
Esmanur42 Eliffaltinn 1-2 taneden fazla yeme canm doğumu kolaylaştrıyor rahimi gevşektiyor diye biliyorum Allah göstermesin erken doğum falan olabilir
latteanneoluyoooor Eliffaltinn al benden de o kadar canim o kadar çok çekiyor ki o bana ben ona bakıyorum bakışarak aşk yaşıyoruz 🤗
Uzay Bende baslarda yiyordum bi sıkıntı olmamisti ama sonra yemedim ne olur ne olmaaz simdi tekrar başladim
Eliffaltinn latteanneoluyoooor aynen 😂 hamilelikten once de bi kutu hurmayı tek başıma yiyebilirdim yani 😂
Uzay latteanneoluyoooor ne olacak canim bir tane ye son haftalarda yemek gerekiyor ama ni r hafta degilki 33 den sonra basliyor yani oda hemen etki yapmiuor
Eliffaltinn Uzay ama işte ben bir iki taneyle kalmıyorum 😂 doktora bi danışıyımda ben bakalım ne dicek
R_Arslan Eliffaltinn uf bende cok seviyorum yaaa ama annem ye bisey olmaz bebegi de besler dedi gunde 3 4 tane yiyorum. Korkmasam bi 10 tane yerim😂
Sengulkrgz Eliffaltinn vallahi bende Agridayim Iran hurmasi meshur burada dogubeyazittan geliyor ucuz ve guzel iri iri vallahi surekli bende yiyorum 🤗🤗🤗hamileligimin basindan beri hatta bu aksam.5 tane yedim
Kbregt Eliffaltinn hiçbişe olmaz abartmadıkça benim kayınpederim mısırlı ve orada kadınlar ilk günden beri sütlü hurma yermiş 😆