[silindi] Aysegolcuk benim 1 haftadır aşırı kasılmam var ve nstye bağlanınca sancı olarak çıkıyor bunlar😅 doktorum doğuma hazırlık dedi🤷🏼♀️
Ayyliin Aysegolcuk benimde öyle kasılıyor. 40 haftalık oldum suan itibariyle. Duştan cıktıgım yok bebek gelsin diye. Cok daraldım hayırlısıyla doğursaydık bi
Dezehs Aysegolcuk insallah hayirli dogumlar diliyorum kasilma genelde dogum belirtisidir cnm sag salim.kucagina alırsın insallah
Aysegolcuk Yasemincifci sabah başladı halada devam ediyor nedense hep sağ tarafa kasılıyor çarşamba günü randevum var arayıp günümü öne almaya düşünüyorum canım
Selenge Arkadaşlar Allah aşkına bu kasılma nasıl oluyor? Bebek toplanıp kaskatı oluyor göbeğim iki gündür. Bu mu? Yoksa ara ara gelip giden sanlar mı bunlar ya da gerginlik hissi mi?
Selenge Arkadaşlar Allah aşkına bu kasılma nasıl oluyor? Bebek toplanıp kaskatı oluyor ya, o mu? Benim de göbeğim iki gündür kaskatı. Hele dün çok kötüydüm. Herhalde doğuruyorum dedim. Yoksa ara ara gelip giden sanlar mı bunlar ya da gerginlik hissi mi? 37+3'üm ben de.
Deletedmom133 Aysegolcuk benimde çok kasılıyor ama 34hafta olduk perşembe randevu var mts ye daha hiç bağlanmadım🤔