Sengulkrgz SweetB 27+5oldum.hic almadim ama sanirim.ramazanda alacagim oruc tutmadigim halde gece feci yemeye basladim😩😩😩😩
Ayckntmt Bendemi sorun acaba hiç kilo almayanlar sizin iştahınız artmadımı yahu 🙈😊 ben 20 haftalık oldum ve 8 kilo almışım of hızlımı gittim 59 la hamile kaldım 67 yim şuan boyum 1.70
Burcuxyz Ayckntmt canım hiç almayanlar kilo verip almış ondan sıfır diyor ilk aylar bende yiyemiyorum 19 haftalığım bende 4 kilo aldım her ay bir kilo iki kilo normal son aylar çok alınıyor hamur işi ekmek makarna patates çok yeme ! O yüzden fazla alırsın dikkat etmelisin çok almak iyi değil bundan sonra buna dikkat et bol su iç meyve ye şekeri ordan al sadece meyvesuyu bile içme dedi doktor bana normalde zayıf biriyim zaten ama kilo almamız sağlıklı fazlası zarar almayanlarda sorun var :)
Haribo42 anapanda12 hahahaha aynen kiz 😂 ben bide ilk 5 kilo vermistim ilk 4 ayda daha onlari almadm bile😂😂😂
Cellys SweetB bende suanda 24 haftamdayim.. tam 11 Kilo almisssim.. 20 haftamda 8 Kilo almissdim malesef .. 50 Kiloyla hamile kalmisdim..
Melikesultan SweetB 8 kilo aldım eşimde diyo gemi gibi oldun önceden kürdandım şimdi gemi 🤣🤣🤣 47 ile hamile kaldım şuan 55 im
Burcuxyz SweetB 68 kiloydum 19. Haftamdayım şimdi 72 kiloyum sadece toplamda 4 kilo aldım ilk üç ay zaten hiçbişey yiyemedim ama gene 2 kilo almıştım. Doktorum gayet iyi dedi böyle devam dedi. Hamur işi yemiyorum ekmek çok tüketmiyorum protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyorum iştahım normal abartı yemiyorum. Ama sonraki aylarda sanırım iştahlı olacağım son üç ay özellikle kilo alımı çok oluyormuş dikkat etmek lazım.
Burcuxyz Zencefillilimon almamak iyi değil çok almakta iyi değil. Her ay bir kilo almak normal şuan son aylarda kilo alımı artıyor o zmn dikkat etmek lazım sanırım 4 ayda 4 kilo aldım ben doktorum gayet normal dedi böyle olması lazım dedi. Ekmek hamur işi yeme çok şekerli meyve suları tüketme tatlı çok yeme tabiki ama aşeriyorsan ye tabi kızın mı olacak acaba :)
diloana52 Zencefillilimon aynen bende 5 kilo, yok böyle bişi 🥳 özeniyorum 1-2 kilo alan hanımları 🌸🧿🧿🧿
Burcuxyz diloana52 5 kilo çok değil 4 ay için her ay bir kilo alınması gerekiyor sanada maşallah bence bir iki kilo alanlar yapıları gereği öyledir genetik biraz bu olay bende zayıf yapılı biriyim ama 4 kilo aldım doktor normal diyor