nildanil 6 haftalık hamisler belirtileriniz neler nasıl geciyor ? bende göğüs hassasiyeti,sürekli uyku hali ve sabaha karsı uykumdan uyandıran mide yanmalarım var ve günde 1-2 sefer adet sancısı gibi sancı, beyaz sarı akıntı. sizde durumlar nasil ?
Kumru82 nildanil 6+5 göğüs hassasiyeti gece üç kere wc kalkıyorum adet sancısı gibi sancı günde üç dört kere tutuyor akıntı sari beyaz bulanti gibi değilde et kokusundan falan tiksiniyorum
Se19 Ultrasona gore 6+3 🙋♀️ mide bupantisi asiri usengeclik ve halsizlik. Bir de kilo alma korkusuuu 😥
Hmsregmze Adet sancısı normal biliyorum ama korkuyorum arkadaşlar ya bende de oluyor günde 4-5 defa 2-3 saniye sürüyor geçiyor sonra
Nurcan6148 Hmsregmze korkma canim bendede okadar cok ki ayni agrilar.Oglumda da4 ay surmustu.Heragrida tuvalete kosardim biseymi oldu diye.Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Nurcan6148 Hmsregmze canim soyle dusun saglikli bir gebelik sonlanmaz.Dusuk oluyorsa bir problem vardir illaki.İlk gelebelikse hele boyle duygular cok normal.Allah yardimcin olsun.saglijla kucagina al insallah.