ZmrdAslanl Merhaba kizlar ben 6haftalik hamileyim doktura kaci ci haftada gitmeyilim😕ve bide biaz Karin agrim var korkusu varmi
hilalsamet ZmrdAslanl benimde 5haftalık karın ağrım oluyor yarın doktora gidicem ama korkma yerleşme ağrısı o bende aynı durumdayım
EdaMinaKele ZmrdAslanl doktora gittiğinde doktor gerekli testleri kendisi istiyor zaten hayırlı olsun sağlıkla gelsin 😌
hilalsamet Kızlar bişey sorcam 5 haftalıgım bugun kese gözükmedi cok endişe ediyorum böyle olan varmı
hilalsamet EdaMinaKele cok endişe endiyorum yeniden kan tahlili istedi doktor sonucları alana kadar benim içim rahat etmicek kurt düştü içime
1987gokce hilalsamet endişe etme daha çok küçük herhangi bir problem olsa bile bu ayda belli olmaz. Sen stres yapma bebeğin herseyden etkileniyo. Dua Et içini ferah Tut Allahın izniyle bişey çıkmaz.
EdaMinaKele hilalsamet ben gittiğimde de yeniden kan tahlili istemişti endişelenme canım güzel düşün 😌
hilalsamet 1987gokce cok tesekkür ederim böyle iyi şeyler soylemeniz bile biraz da olsa içime su serpti rabbim herkesin evladını bagısşlasım
FeyzaUSlu 5 buçuk haftalık hamileyim 69 ile hamile kaldım yediklerime çok dikkat ediyorum dün tartıda 69 çıkmıştım sabah bugün sabah 71 çıktım aynı saatte aynı şartlarda tartıldım. Nasıl oluyo bi fikriniz bilginiz varmı hanımlar 😔
Yenianne52 ZmrdAslanl canım benim 5+3 te gittim yani cumartesi keseyi gördük çok şükür sende git biran önce
Berenaysed Şuan karnında 3.dünya savaşı var 😂 ağrılar çok normal hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah 😊🙏