DilanAtabey Dün o doktor beni perişan etmişti😡 cok aqlamştm deqerim 872'ydi smdi ise 1534 olmuş kızlar smdi ben o doktora ne diyeyim. Sizce qüzel artmş mı anneler... 🙏❤️
Alessia DilanAtabey bır daha vısıte parası vermeye deger mı sızce ? Baska doktorla devam edin cok sevındım adınıza
ailecekizledik DilanAtabey ben ilk test yaptırdığımda değerim 47 idi. Sonra 176 çok doktora gittim hiç biride sizin doktor gibi kötü düşünceli değildi🤔 37 haftalık olacağız☺️ Bence cok güzel değerin hayırlısıyla kucağına al daha fazla ağlama 💐
EsZe DilanAtabey dün de size yorum yapmıştım pazartesi 1500lere çıkar diye 😊 hatta bugün çıkmış. Değeriniz gayet güzel. Vajinal ultrasonla yarın bile kese görünebilir. (Tabi ki görünmezse paniklemeyin hemen😊) hayırlı olsun. O doktora gitmeyin bi daha
DilanAtabey ailecekizledik tokat carpar qbi lafını syledi hmde dsünmedn insan ne olursa olsn Allah tan ümid keslmz artablrde ama kadn drek kestrp attı o bni cok üzmüştü zten canm. Ama smdi cok şükür Allah ıma🙏🙏🙏
DilanAtabey EsZe evt söylemştn canm cok saqoll🌸 asla qtmem artk ona cok şükür Rabbim buqünleride qsterdi dün cok aqlamstm Allah ım tekrar sevndirdi b i🙏🙏😍