Peygamberimiz (asm), kızı Hz. Fatıma’nın (ra) doğum sancısı başladığında Ümmü Seleme ile Zeynep binti Cahş’a, Fatıma’nın yanına gitmelerini ve Ayetü’l-Kürsi’yi, A’râf sûresinin elli dördüncü ayetini ve Muavvizeteyni (Felâk-Nâs sûrelerini) okumalarını söylemiştir. (İbn Sünnî, s.232, No: 625)
Hamile bayanlar ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah bu doğacak çocuk da bu esma-i İlahiye ile güzel ve sağlıklı olur. (Mecmuatül Ahzab, Ahmed Ziyaüddin 1) kaynaklar:Eğitimci Hasan Günkızıl Hocanın Sohbetinden 2) Biyolog ve Gen Uzmanı Dr.Aidin Salih bkz. www.sade hayat der. 3) Eğitimci Hasan Günkızıl Hocanın Sohbetinden 4) F.Tükyılmaz Hocanın Sohbetinden 5) Eğitimci Hasan Günkızıl Hocanın Sohbetinden. Diğer bilgiler için yararlanılan kaynak ise; Her Anneye Lazım Kitabı, Muallim Neşriyat, Hazırlayan, E.Muratoğlu
Kendim uydurup yazmadım ✋🏻 Sağlam hocalardan ders aldım ve onların tavsiyesini yazdım siz istemiyorsanız yapmayın ama bidat yapmışım gibi yargılamak hiç hoş değil ! Elhamdulillah biliyoruz neyin ne olduğunu Allah’a emanet ✋🏻