Duuyguum Mevicka zyrtek i ben gebelik öncesi kullanıyordum etkili bir ilaçtı aslında her yıl çekiyorum bu alerjiyi
Se19 Hem bulanti hem surekli uyuma istegi.... cikarsam rahatlicam aslinda ama sadece bulantim var o kdr. Gecen gun sut sisesini dikip sut icmistim son gunlerde sutu aklimdan gevirince bile midem kalkiyor :((( ayni sekilde gecen hafta bayila bayila yedigim enginari simdi hatirladikca cok kotu oluyorum.... elim kolum uyusuk surekli uyuma istegim var esim naz yapiyorum saniyor :))))
Mehar04 Se19 bazen öyle düşünür erkekler canım ❤️ Sürekli eşinle ilgilendiğin için şimdi hamileliğini kabullenemiyor olabilir
Mevicka Duuyguum ah keşke etkili olsa 😒 sanırım bana yetecek kadar etkili değil fakat 7 ay böyle nasıl geçecek hiç bilmiyorum doğumada hapşırarak giderim heralde bu gidişle
Happynrbn Deryakaya16 Mevicka bugün bende o şekilde oldum hala da devam.ediyor malesef Lerji kötü zorluyor insani
Duuyguum Mevicka amaan geçer bir haftaya parol da iç içinde nezle ye etkili bi madde varmış rüzgara denk geldiğimde dışarıya çıktığımda organ bağışı yapıp geliyorum eve resmen korkumdan bitkisel birşeyde içemiyorum
Mevicka Duuyguum bir haftayı geçkindir çekiyorum canım ya parolu hiç duymamıştım bak çok sıkışırsam deneyeyim çok sağol 🥰
Duuyguum Mevicka doktor bana günde üç tane iç dedi de ben yine de içmiyorum bir ya da iki tane en fazla ilaç sonuçta