Pamugum RumisAlgn canım bende de oldu hamileyken ilişki sonrası kanamayla gttim polip oldgnu söyledi doktorum ve 10 dk da aldı yoksa ilerde tekrar kanamaya sebep olabilecgni söyledi. Ama belki senn polip alınmayacak kadar uzaksa o yüzden müdahale etmemiştr doktorun
Glydn Ben hamile kalmadan önce rahmimde tam bebeğin yerleşeceği yerde polip gördü doktorun tavsiyesiyle aldık düşüğe yol açabilir demişti. Aldırdık 3 ay bekletti sonra denedik çok şükür sorun yaşamadım. Sizin hamilelikten önce fark edilmedi mi yoksa acaba sonra mı oluşmuş
RumisAlgn Glydn Ilk boyle birsey olmadi geçen günlerde ilişki sonrası kanamam oldu sonucu ise polip😔 kendi doktoruma sordum şu an polipe bişey yapamayız anca doğumda veya doğumdan sonra alabiliriz dedi internetden araştırıyorum erken doğumu tetikliyor diyo
Glydn RumisAlgn Allah Allah sonradan oluşmuş herhalde erken doğum riski olsa doktorunuz bu konuda bilgi verirdi bence evham yapmayın bir şey olmaz inşallah
Melonime Hamile kalmadan 1 ay once polip tedabisi gordum. Hamile kaldigimi ogrendigimde hala rahimde ilacla giden polipin parcalarinin oldugunj ogrendik. 10. Haftadan 16.haftaya kadar iki kere agir kanama,onun disinda da hic bitmeyen kahverengi akinti yasadim. Ama cok sukur 27+4 deyim. Kanamalar 16.hafta durdu ve rahim temizlendi,bebek de iyi durumda. Bundan 6 sene once de polip sebebiyle laporoskobik ameliyat olmak zorunda kalmjstim. Icinizi ferah tutun
RumisAlgn Şükür olsun birşey demedi peki ilişkiye girilse polip olduğu halde bi sıkıntı olur mu acaba
YsrB Benimde 3 yıl önce keşfedildi 3 adet döl yatağında çok korktum ameliyat dediler sonra bi profesör hiç bişey olmaz hamile kalmayı dene sıkıntı olursa alırız dedi denedik suan 3,5 aylık hamileyim çok şükür Doğumda gider inş ve sorun yaratmaz inşallah
Nouvella Ben de polip varken hamile kaldım ve doktorum hiçbir şey olmaz sen kafana takma dedi 9. Haftadayım inşallah sıkıntısız devam eder
Derya51 Bende tüp bebel tedavisine başladıgım ay körün taşı gibi polip oluşmuştu doktorum polip tek başına bebek oluşumunu engellemez ama histeroskopi ile alalım tüp bebek tedavisinde aklımız onda kalmasın dedi almasak ilk 3 ay düşük riski de oluşturur dedi 1 saat süren ameliyat ile aldı ameliyat sobrası 2. Ay kendiliğinden hamile kaldım ameliyat hiç ağrısız geçti ameliyathanede gözümü açtıgımdan itibaren sıfır acı 3-4 saat sonra da taburcu oldum zaten
RumisAlgn Auto ayrı coj teşekkür ederim yaşadıklarınızı anlattığınız için peki bu polip olduğu halde ilişkiye girersem eşimle bi sıkıntı olur mu acaba siz daha başındasınız ben 7 buçuk aylık olucam tekrar kanamam olup erken doğumu tetiklermi diye düşünüyorum