Yaren66 Gulendam34 Ayanoğlu mahallesi kanal caddesi uzman apartman no B1Esra Tekin Yozgat Yerköy 05453450429
Gulendam34 Yaren66 canım verdim kargo ya sürat kargo 20 TL kargo ücreti çikacak takip nosu: 22783141128138
Yaren66 Gulendam34 çok ama çok teşekkür ederim Allah sizden bin kere razı olsun rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Gulendam34 Fhry olur canım.numarssini yaz adıyla soyadıyla beraber nem gelince takip numarasını yazarım sana
Fhry Şanlıurfa ticaret borsası paşabağı mahallesi zafer caddesi no 13 haliliye şanlıurfa ÖMER KARDAŞOĞLU
Gulendam34 Fhry canım sürat kargo ya verdi eşim 20 tl kargo gönderim ücreti çıkmış takip nosu: 20912522619899
Baasak Gulendam34 esimin numarasi 05365797718 Murat isterseniz siz de esinizin numarasini yazin esim arasin yarin
Gulendam34 Baasak olur canım bende eşime söyledim yanına alacak sabah adı Eyüp 0553 161 4343 numarası eşim Sultangazi sosyal güvenlik kurumu nda memur oraya gelip alabilir
Aselll1621 Allah hepimizin yardımcısı olsun erken Doğum riski sebebiyle bende bu iğneyi çok aradım Türkiye’de pek bulunmadığı için son çareyi yurt dışında aramakta buldum ordan 2 tane anca bulup getirtebildik, böyle bir iğnenin ülkemizde olmaması çok üzücü Rabbim bebişlerinizi korusun hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Baasak Gulendam34 tamam cok tesekkir ederim Allah razi olsun insallah hepimiz saglicakla vaktiyle kucagimiza aliriz yavrularimizi Esim yarin sabah arayacak
Yesimeliz Herkese acil sifalar dilerim bende hala kullaniyorum 3. Ayi bitirdik. İsin kotusu piyasada yok. Ben hem fitil hem igne oluyorum hala.