Mrvbyhn 33 haftalik hamileyim hamileligim ilk haftalarinda olduğu gibi hala kabızım affedersiniz artık cok fazla ikinmamin yanlis olduğunu biliyorum kayisi incir zeytinyagi vs hepsini denedim ama maalesef lutfen yardim edin
[silindi] Mrvbyhn vitamin ilaçlarını ne zaman alıyosun bak o çok etkiliyor kabızlıgı ortadan kaldırıyor
Reykzy Mrvbyhn bana hiç bişey iyi gelmedi doktor duphalac şurup yazdı iğrenç bi şurup tadınıda geçtim aşırı gaz yapıyo yararından çok beni rahatsız etti almadım bida idare ediyorum şuan su falan iç yeni çekilmiş taze türk kahveside iyi çalıştırıyo
Alinam Mrvbyhn bol bol su iç canım ben su içmeyince direk acı çekiyorum ıkınma ama hergün aynı saatte wc ye otur mutlaka vücut ona programlanıyor. Mesela ben 06-06.30 gibi girer tuvaletim yoksa da 15 20 dk otururum
Fasulyem22 [silindi] vitamini akşam alınca kabızlık yapıyor diyorlar bir bilgin varmi bende kabizliktan cekenlerdenim
Orhilo Kayısı değil gün kurusu Yemen lazım bir de akşamdan 3 tane suya koyup sabah aç karnına tüketip ardından ılık su içersen Allah ın izniyle kabızlıktan kurtulabilirsin bende kabızım bana çok iyi geldi denemeni tavsiye ederim
Jukekam Magnezyum çok iyi geliyor doktor vermese bile kullanabilirsin zararı yok canım bende kullanıyorum çünkü
o6__8o Jukekam neye gore nasil aliyoruz. Bide bebek toplanmalarinda kasilmalarinda doktor veriyor diye biliyorum ama
Fasulyem22 Reykzy duphalac bir ise yaramıyor bendede yaramadı. Akşamları süt içebilirsin bol bol erik ye kiraz ye
[silindi] Fasulyem22 evet vitamin haplarını sabah kahvaltıdan iki saat sonra içersen düzenli tuvalete çıkarsın hergün ☺️
[silindi] Fasulyem22 tiroid ilaçlarının vitaminlerle etkileşimi oluyor mu doktor ne dedi size bilmediğimden soruyorum
Tmirz Kizlar bende ayni sekil 36 haftaligim bugun baya zorlandim ıkınmamin bi zarari varmidir acba 🤔🙁
Meldadlk Kavaltıdan sonra mutlaka gitmek lazımmmış gelmese bile 10 dakkayı geçmemmek ve zorlanmamak şartıyla gitmeye çalış demişti doktorum bagırsakların en cok çalıstıgı zaman kavaltı sonrasıymış aç karnına su ve kayısıda iyi geliyor
Fasulyem22 [silindi] tiroit ilacını endokrinoloji doktoru yazdı beraber ilaç alma dedi aynı anda onu da sabah içiyorum
[silindi] Fasulyem22 o zaman kahvaltıdan hemen sonra tiroid ilaçlarını iç iki saat gecince de vitamin haplarını kullan. İki saat bi ilacın emilimi için yeterli bi süre çünkü