Hamileligimi öğrendiğimden bu yana sadece doktorum ikbal hanim cnm. Gayet ilgili , insanın aklinda tek bi soru işareti bırakmıyor bile. İlk başlarda diyordum muayene çok kısa sürdü diye. Ki ben 2 haftalikken hamile olduğumu öğrendim sadece kese gözüküyordu doktor ne desin kı 😊kalp atislarını duyduktan sonra muayene dakikalari arttı. Şimdi 28 haftalığız ve odasinda en az 10 15 dk muayene ediyor bebeğin fotoğraflarını geçtim baştan sona videoya ya çekiyoruz. Yazdığı kan ilacı tamamen doğal gentle iron mide bulantısı yapmıyor ondan önceki yazdığı yazdığı iki ilaç mide bulantısı yaptı bende bu üçüncü ve devlet karşılamıyor bu ilacı 50 tl bişey içinde folik asit d vitamini kalsiyum var ayriyetten. Onun dışında balık yağı kullanıyorum. 20. Haftadan itibaren mide yanması çok yasadim ve onun içinde ilacını kullanıyorum. Yani ne şikayetin varsa tabiki ona göre yönlendiriyor. Kan sonuçları veya başka tahliller için , 2 li test , şeker yüklemem, detaylı ultrason görüntüleri hepsiyle çok alakali. Bebek için tepeden tırnağa her ayrıntısını gösteriyor çok uzun oldu cnm ama ben tavsiye ederim kesinlikle. Deletedmom_879