Bahara Ya arkadaşlar az önce Gül kokladım bi kadın gördü çoçuğunun yüzünde kesinlikle leke çıkacak dedi. İnanmıyorum böyle şeylere ama çok korkuttu. Yaşayan bilen var mı ?
Alessia Bahara ınanma canım oyle sacma sey olurmu bende hergun parfum sıkıp kokluyorum mecburen parfum sısesı mı cıkacak cocugun yuzunde 🤣🤣🤣
Adisimmm Bahara daha once gül koklayip bebeginde gul izi çıkan olmuş mu ki. Ben de bugun kokladim da çicekciden alınıp paketlenen si.lu bişeydi adettir diye burnuma götürdüm eşime trsekkur icin kokmuyordu bile hiç
AygyulSina Bahara yok cnm inanma oyle seylere bende cok kokladim yuzume falan degdi bisey olmadi bebegimde hic doğum lekesi yok
Bahara Adisimmm bilemedim ya kadın kesin çıkıyor falan dedi ben de ilk defa kokladım hayırlı ya internetten baktım çok koklayıp leke olanda yok ama leke olanda varmış. Ya belkide zaten lekeli olucaktı güle suç buluyorlar 🤷🏻♀️😊
Bahara AygyulSina çok şükür ya birazda olsa rahatladım 🙏🏻 Hamile insan böyle korkutulur mu ya çok sinirlendim kadına
Hayalim9786 Bahara bende koklamıştm kadınlar gününde eşim almıştı gidip gelip kokluyodum çok güzel kokuyordu 😂 inanmıyorum böyle şeylere ama inş çıkmaz 😂😂
E23ww Bahara yaa kuzum nekadra dogru bilmiyorum ama esim ilk hamileligimde gul koparip cok getirdi bebegim dogdunda gozunda kirmizi leke vardi somra gecti ama
o6__8o Bahara bende hic aklima gelmezken gül severdim koklardim. Birisi soyleyince artik hic ellemiyorumda koklamiyorumda. Psikolojik olarak etkilendim sanirsam :))))