Burcu3434 Kızlar 13 haftalık hamıleyım hiç bı yerım tutmuyor kalkıyorum tekrr yatıyorum bole olan varmı aranızda
Anneolcam Burcu3434 6+6 haftalık hamileyim benim çok erken başladı galiba benimde kafam kalkmıyor o kadar yorgun hissediyorum ki Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻🥰
Mayasey Burcu3434 2. Trimesterda düzelir merak etme.. Ama son haftalarda yeniden geliyor çok ta sevinme 😁
Scb Anneolcam senin haftanda başladı benimde hep uyuyodum hamileliğimi uyuyarak geçiricem die moralim bozuluyodu hic bireyden keyif almiyodum ama 14 yada 15te geçti
Burcu3434 Allah yardımcımız olsun gercekten cok kotu bı durum inş cabuk gecer insan hiç bişeyden keyıf almıyor
Nisanurnur Ben ilk ayımdan beri halsizim 14 haftalık olduk biraz daha iyiiyim sankı artık yataktan kalkamıyorum diye aglıyodum
Burcu3434 Bende dun evı supurdum makına cok guclu cekıo ondan mı acaba cok kotu bel agrısı var adet olcam sankı
Derya51 Burcu3434 ev süpürmeyi özellikle yasaklanıyor ilk 3 ay doktorlar sonraki dönemde dikkat edin isterseniz
Sema1621 Burcu3434 canım vala bende yeni hamileyim.. yemek yapayım dedim kötü bel ağrısı oldu belden aşağısı bacaklarm uyuştu sanki şimdi uzandım acaba normal midir... benim daha once bi düşüğüm olmuştu
Merrvee 10. Haftayi dolduruyoruz bende yataktan kalkiyorum içeri geliyorum koltuga yatiyorum 😅 ev pislik içinde hiç yapasim gelmiyor nolacak böyle 😕
Burcu3434 Ay hala cok kotuyum kızlar yok boyle bı bel agrısı krem surdum banamısın demedı bırı ne yapcam boyle