Kosem983 yoruldugumdamı yoksa ayakta kalıncamı kalca kemigim agriyo ani hareketlerde acıyoda diyebilirim boyle olan varmi arkadaslar neden olabilir🤔
Tugcehar87 Kosem983 benim de öyle kalçam hep ağrıdı hamileliğim boyunca şimdide öyle yorulunca oluyor
Tubanur1234 Kosem983 benmde oyle cnm temzlik yaptgm gunler veya yoruldgm gun sol kalçam cok agryo basamiyorm bile
Fasulyem22 Kosem983 bebek sana sinyal veriyor yorulma diye. 10 dakika ayakta kalıyorsan 5 dakika otur ben. Uzun yemek yaparken falan öyle yapıyorum . Ayakta durmak zararli
Kosem983 Tubanur1234 yarn doktor randevum var ben bi sorayım magnezyumu cok iyu olsu bilgi saol canm😊
Kosem983 Scb Brnaebu aynen benimde oyle suan bu aciyla ayaga kalmaya korkuyirum nasil yapucakmisiz onlari bilmedim😁
Brnaebu Kosem983 24.haftamdayim yururken kalca kemigime bicak saplanir gibi agri geliyor doktor normal oldugunu soyledi ama yuruyus yüzme plates yaparsan gecer dedi
Brnaebu Kosem983 inan ben yuyus yapinca surekli sabit oturmayinca gectigini hissediyorum.birde calisiyorum hep sabitim.benim icin daha zor oluyor ama ara ara kalkiphep dolaniyorum
Kleopatra Kosem983 benim hamileliğin başından beri var gerçekten çok kötü bir ağrı bazen uzanamıyorum da bende bilemedim sebebini