Semam9226 Ozge3747 bana vermemişti ben özellikle kabızlık için istedim ağrılara iyi geldiğini bilmiyodum
Ozge3747 Semam9226 Farklı amaçlarla kullanılabiliyor demekki, çünkü rahim ağzı kısalığında falan da magnezyum veriliyor
Semam9226 EcemAlptkn bana da kilo aldırır dedi ben de kiloluyum ama vicdanım rahat etmiyo bebeğe yararı olsun diye kullanıyom zaten yarısını bitirdim
mf_ozturk DnzNhr 16+2 olduk bizde Doğum tarihi 26 Ekim ama erken gelir belki Bu hafta cinsiyet için gidicez 😊
Minikkkuzummm DnzNhr 14+3 olduk mide bulantılarım azalmakla birlikte devam ediyor. Oğluşumuz olacak inşallah💙💙
Ozlem2 DnzNhr yarın 17 haftalık oluyoruz 15. Haftada cinsiyetimizi ogrendik kız 💕💕 ocean mummy feramat efermag kullanıyorum 🙏
Ssguler DnzNhr benim de 14+3 doktorumuz geçen hafta cinsiyet için %95 kız dedi sağlıklı olsunlar inşallah 😊 kullandığım ilaç 2 adet var sadece onlarda ( OmepaVM diğeri de bonevit ) Doğum için de Ekim sonu Kasım başı dedi 😊
zehradem DnzNhr Ben de ekim annesiyim ve bir şey sormak istiyorum 17 haftalık gebeyim bebegin kilosu 200 gram dedi doktor haftasına göre iyi mi sizce
Aybuk 14+2 yiz biz de cinsiyeti iki hafta sonra kontrolde öğrenicem inşallah (: folik asit ve multi vitamin kullanıyorum başka bişi vermedi henüz , kan ilacını sonra vericem dedi mide rahatsızlığımdan dolayı
kyr9324 PembeKoala Aynıyız benimde programlara göre 4 kasım görünüyor.Hayırlı zamanda gelsinler inşallah 🤗
PembeKoala kyr9324 aa ne kadar güZel aynı zaman olması 😊 amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelip sağlıkla büyüsünler 😇 takviye vitamin ilaç kullanıyormusun ?
kyr9324 PembeKoala Benim 11 gündür kanamam olduğu için progestan kullanıyorum.Kan pıhtılaşması yüzünden kayıplarım olduğu içinde gebeliğin başından sonuna kadar kan sulandırıcı iğne+ferro sanol kan ilacı+D vitamini damlası kullanıyorum.Sen neler kullanıyorsun ☺️
PembeKoala kyr9324 bende ferro sanol ve decavit kullanıyorum ama mide bulantısı yaptı sanırım bende yeni kullanmaya başladığım için henüz hangisi etkiledi bilemiyorum,sana yaptımı yan etki acaba ?
Kurabiyemveben Benimde 15+1 ekım 20-kasım 3 dogum ıcın verılen aralığımız bakalım hayırlısı .cınsıyetı henuz bılmıyoruz çarşamba günü kontrolmuz var
kyr9324 PembeKoala decavitide ferro sanoldan önce kullanıyordum.Bendeki tek yan etkileri dışkı rengim siyaha döndü onun dışında bi etkileri olmadı.Senin dışkında değişiklik oldu mu?