BurcuY Kızlar bebeğim bugün 4 günlük yüzü sarardı hemen doktora götürmeli miyim tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Yarın kontrolümüz var ama acile mi gitsem
Hll BurcuY canım vakit kaybetme git. Oglumda aynı şekildeydi. Doktor zaten o tarz durumda beklemeyin diyor. Gecmiş olsun miniğe☺️
Dlrdrkkk BurcuY batıl inanç gibi gelebilir de benim eşim oda aydınlık olsun diye ışığı soktu yerine beyaz takti hastaneye gittik sarılık baslangici var sürekli emzir dediler 2 gün sonra gel geçmezse kan alıcaz dediler odanın ışığına geri sarı taktik üstüne sürekli sarı ortu örttük bide emzirdim geçti kendiliğinden
Damlaamine Eğer emmesi azaldıysa cok uyuyorsa yükselmiş olabilir. Bence içinin rahat etmesi için götür allah korusun beyni etkileyen bisey sarılık erkenden önlem alınabilir ama. Yenidoğan hemşiresiyim o yüzden biraz pimpirigim sanırım bu konuda
BurcuY Damlaamine ay yenidoğan hemşiresi misin ya çok panik oldum anlatayım sana durumumuzu dünden beri beni doğru düzgün emmeye başladı şimdi zor uyandırarak emziriyorum ama uyandırıyorum mutlaka emmesi iyi sanki ama yüzü sarı ne diosun kuzum
BurcuY Damlaamine çocuk doktoru gerek yok dedi sadece yüzünde var dedi test yapmayalım dedi .. sonra sağlık ocağına gittik topuk kanı için oda bu bebek sarı sarılığına baktır dedi Dünden beri yine kafam allak bullak 🙄
Dlrdrkkk BurcuY zaten bildiğin kadarıyla hastaneye yatan çocuğu sarı ışık altında tutuyolarmis bi dene istersen allah şifasını versin
Merver BurcuY 28 güne kadar özel hastaneler ücret almıyır 15₺ dısında evine yakın özel varsa orayada götürebilirsin bilgin olsn
Fatmanurkorkmaz Merver nasıl 28 gün ücret almıyor yeni doğan bebekten 28 günlük olana kadar ücret alınmıyor mu ?
Merver Fatmanurkorkmaz yok canm alınmıyormus bende bilmiyordm burda post acan anne sayesinde öğrendim
TubaMustafa Merver küvezde kalsa bile mi ücret almıyorlar 🙄 ilk kez duydum bebeğim doğumdan beri yoğun bakımda da özel bi hastanede. Ücreti hiç konuşmadık daha. Eğer öyleyse çok iyi
Merver TubaMustafa küvez konusunu bilmiyorm canm ama muayene ücreti 15₺ dedi burdaki anne bende bebeğim doğunca evime yakın özele götürcem bakalm öylemi